Menu

Kæmpe succes for HOG Hinnerup Futsal

image
Jeannette Andersen
18. marts 2024 kl. 19:08

HOG Futsal U14 og U15-drengene har oplevet en fantastisk sæson. Begge hold triumferede som puljevindere og kvalificerede sig dermed til Jysk/Fynske mesterskaber.

U14-drengene formåede at sikre sig en imponerende 2. plads, hvilket er en præstation, de kan være stolte af.

U15-drengene gik endnu længere og er nu stolte indehavere af titlen som Jysk/Fynske mestre. Derefter stod de overfor den store udfordring med DM, hvor modstanderne hed Ålholm IF fra Hillerød.

Ved den første kamp på hjemmebane var der en fantastisk opbakning med over 200 tilskuere, der fyldte Rønbækhallen for at støtte drengene.

Et imponerende arrangement blev organiseret, ledet af Peter Abildgaard og Favrskov Fest. Alle de fremmødte fik en flot velspillet og spændende kamp at se, som desværre blev til et knebent nederlag til HOG.  Ikke desto mindre var stemningen og opbakningen noget, vi kan være stolte af i HOG.

Weekenden efter stod den så på returkamp. Tidligt lørdag morgen tog spillere, trænere, forældre og venner af sted i bus mod Hillerød. Stemningen var høj og troen på det, levede stadig. Kampen var endnu engang intens, og begge hold gav alt, hvad de havde. Men det var Ålholm IF, der til sidst trak det længste strå og kunne løfte pokalen som Danmarksmestre.

Efter skuffelsen har lagt sig, kan både drengene og trænerne Jesper Mikkelsen og Michael Fredenslund være stolte af deres præstation. At blive nummer to i Danmark er bestemt en bedrift, de kan tage med sig videre. Vi ser frem til næste sæson i Futsal og mon ikke både U14 og U15 drengene vil gøre alt for at få pokaler hjem til HOG. Kæmpe tillykke til begge hold

Luk